Ajankohtaista

Elämysravintola Napapiirillä Rovaniemellä kaikille aisteille jo vuodesta 2002

Santamus ravintola on täynnä yllätyksiä! Mitä uutta Santamuksessa on tarjolla juuri nyt, mitä on ruokalistalla? Täältä löydät päivitetyn Santamus tarjonnan!

Santamus illallinen ja kullanhuuhdonta osallistu arvontaan ja voita lahjakortti

Illallinen ja kullanhuuhdontaa Santamuksessa

Santamuksen 3-ruokalajin illallinen kullanhuuhdontaelämyksellä on unohtumaton lahjaidea! Illallinen saatavilla tiistaisin ja lauantaisin 13.12.2022 – 11.3.2023 klo 19:00 – 22:00.

Santamus ravintolan jouluiset lounaat Rovaniemi Lapland Finland Christmas lunches

Santamuksen herkullinen Lounasbuffet

Rovaniemen herkullisin lounaspaikka löytyy Joulupukin Pajakylästä, Santamuksesta. Tarjoamme ylpeästi upean valikoiman gluteenittomia ja vegaanisia herkkuja.

 

Santamuksen kesäravintola

Santamuksen kesäravintola avaa ovensa jälleen ensi kesänä 26.6. – 12.8.2023. Avotulella valmistetusta lounaasta Napapiirillä Santamuksen vehreällä sisäpihalla saadaan nauttia päivittäin 12.00-17.00.

Tarjolla mm. avotulella loimutettua lohta ja poroa! Menu vaihtelee kesäkauden parhaiden raaka-aineiden mukaisesti. Ole yhteydessä meihin ryhmävarauksista.

Lämpimästi tervetuloa viettämään kesäpäiviä Hippuun!

Santamus ravintola pikkujoulut Rovaniemellä yrityksille ja ryhmille

Pssst… Varaamalla Santamuksen yksityiskäyttöön yrityksellesi tai ryhmälle, räätälöimme sinulle unohtumattoman tapahtuman!

Santamus palvelee ylpeänä elämäsi tärkeissä hetkissä ja kokoontumisissa. Santamus auttaa järjestämään ikimuistoisen perhejuhlan, häät ja yksityistilaisuudet. Santamus tarjoaa myös rauhallisen ilmapiirin tärkeisiin kokouksiin sekä yritystilaisuuksiin, Joulupukin Pajakylässä Rovaniemellä.