Santamus Restaurant Gold Panning Kullanhuuhdonta Rovaniemi Lapland FinlandSantamus Restaurant Gold Panning Kullanhuuhdonta Rovaniemi Lapland Finland

Aitoa kultaa ja muita aarteita Joulupukin Pajakylässä

Santamuksessa voi nauttia makunystyröitä hivelevistä menuista, viihdyttävästä ohjelmasta kultapuron varrella ja tunnelmallisesta saunaosastosta hemmottelevine lisäpalveluineen.

Elävän tulen lämmin hehku ja puron solina houkuttelevat pysähtymään ja nauttimaan hetkestä. Ulkopuolelle jäävät kiire ja arki: Santamuksessa syke laskee ja pääset lähemmäksi luontoa. 

Santamus ravintola sijaitsee Isommus-kultahipun – suurimman Lapista koskaan löydetyn kultahipun – muotoisessa kelorakennuksessa Rovaniemellä, Napapiirillä, Joulupukin pajakylässä. Salaperäinen Santamus kätkee sisälleen puron, josta voit huuhtoa aitoa kultaa, mutta myös muita aarteita: elämyksiä kaikille aisteille ja tauon nykyajan kiireiseen elämäntyyliin.

Santamuksessa voi nauttia keloravintolamme makunystyröitä hivelevistä luomuksista, viihdyttävästä ohjelmasta ja tunnelmallisesta saunaosastostamme hemmottelevine lisäpalveluineen. 

Santamus Lapland Restaurant with gold panning in Santa Claus Village Rovaniemi

Voit varata ryhmällesi Santamuksen kullanhuuhdonta elämyksen tai Santamuksen saunaelämyksen osaksi Santamus illallista.