santamus-lunch-on-the-arctic-circle-santa-claus-village-rovaniemi-lapland-santamus-lunch-on-the-arctic-circle-santa-claus-village-rovaniemi-lapland-

Santamuksen lounaat

Santamuksen herkulliset päivittäiset lounaat tunnelmallisessa ympäristössä vievät elämykselliselle makumatkalle!

Santamuksen herkulliset lounaat tunnelmallisessa ympäristössä vievät elämykselliselle makumatkalle, josta nauttivat niin työ- tai kaveriporukat, lapset kuin aikuisetkin. Rovaniemen herkullisin lounaspaikka löytyy Joulupukin Pajakylästä, Santamuksesta. Tarjoamme ylpeästi upean valikoiman gluteenittomia ja vegaanisia herkkuja.

Rovaniemen maistuvimmat lounashetket koetaan paikallisten rakastamassa Santamuksessa:

Rovaniemen herkullisimmat lounaat Santamuksessa

Kattaus päivittäin klo 12.00 – 15.00 (1,5 h lounasaika)

Lounaat Santamuksessa jatkuvat 12.3.2023 saakka päivittäin klo 12-15.

Hinta 29 €/aikuinen, 14 € /lapsi 2 – 12v (1,5 h lounasaika)
Varaukset: [email protected]
Puh. 040-8453774

 

Menu

Nauti kolmen ruokalajin buffetlounas, jossa on laaja valikoima herkullisia lappilaisvaikutteisia ruokia. Voit aloittaa alkupalabuffetilla, joka on täynnä erilaisia ​​salaatteja ja kylmiä herkkuja.

Pääruoaksi tarjolla vaihtuvia liha-, kala- sekä kasvisvaihtoehtoja.

Unohtumattoman lounaan päätteeksi kutsumme sinut ihastuttavan jälkiruokavalikoiman äärelle, joka on täynnä erilaisia ​​makeita ja suolaisia ​​herkkuja. Nauti kahvia tai teetä musiikin soidessa, aivan Joulupukin Pajakylän sydämessä.

***

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Pyydämme ymmärrystä kiireisimmän sesongin aikaan, emme voi säilyttää pöytävarausta 20 minuuttia pidempään. Mikäli myöhästyt pöytävarauksestasi 20 minuuttia, joudumme vapauttamaan pöydän odottaville asiakkaille.

Varataanko teille pöytä?
[email protected]
Puh. 040-8453774

Lounasvaraukset onnistuvat netissä vielä edellisenä päivänä. Samalle päivälle lounasvaraukset ainoastaan myynnin kautta!