Santamus ravintola pikkujoulut Rovaniemellä yrityksille ja ryhmilleSantamus ravintola pikkujoulut Rovaniemellä yrityksille ja ryhmille

Santamuksen pikkujoulut – Lapin kullan kimallusta yrityksille ja muille ryhmille

Työporukat, harrasteporukat ja kaveriporukat huomio! Kenen vaskoolista löytyy ensimmäinen hippu? Ja kuka vie kotiin suurimman saaliin? Pikkujoulut Santamuksessa tarjolla jälleen lauantaisin 18.11.2023 alkaen, joulukuun loppuun asti.

Tervetuloa Santamukseen viettämään maagista pikkujoulua! Illan aikana nautitaan herkullisen menun ohella aidosta Lapin kullan kimalluksesta. Ohjelmana on kullanhuuhdontaa Santamuksen läpi virtaavassa purossa, jonka pohjalla oleva hiekka on peräisin oikeilta Lapin kultamailta, Lemmenjoesta!

 Menumme ovat lähes aina poikkeuksetta lähtökohtaisesti gluteenittomia sekä laktoosittomia!

Santamus dinner lunch and brunch in santa Claus Village Rovaniemi Lapland Finland

Varaa pikkujoulut nyt!

Voitte varata pöydän seurueellenne pikkujouluihin lauantaille 18.11.2023 alkaen, joulukuun loppuun asti. Pikkujouluissa nautitaan myös livemusiikista, tai varata koko ravintolan ryhmällenne ja pitää pikkujoulut yksityistilaisuutena ja vaikkapa kokoustaa illan aikana. Halutessanne voitte varata lisäohjelmaksi saunaelämyksen ennen illallista. Lisätietoja vaihtoehdoista löydät alta.

Ohjelman kesto n. 3 tuntia sisältäen kolmen ruokalajin illallisen sekä kullanhuuhdontaa Santamuksen sisällä virtaavassa purossa!

Santamus Restaurant Gold Panning Kullanhuuhdontaa Rovaniemi Lapland Finland

 

Varauksissa teitä palvelee: [email protected].fi / Puh. 040 8453774

Santamuksen pikkujoulut

Hinta alkaen: 79€ / hlö, 49 € /lapsi 2-12v

Menumme ovat lähes poikkeuksetta lähtökohtaisesti gluteenittomia sekä laktoosittomia. Pikkujoulumenuistamme yksi on täysin vegaaninen!

***

Santamus ravintola pikkujoulut Rovaniemellä yrityksille ja ryhmille

Saunaelämys osana pikkujoulua

Varaa ryhmänne käyttöön ennen illallista Santamuksen saunaosasto, jossa voi löylyjen lisäksi rentoutua ulkoporealtaassa.
-saunaan mahtuu max 12 hlö kerralla
-lisäpalveluna juomia ja pikkupurtavaa

***

Pikkujoulut yksityistilaisuutena

Voimme järjestää myös pikkujoulut yksityisesti Santamuksessa ja varata koko ravintolan ryhmällenne. Santamus mahdollistaa myös kokousten yhdistämisen illanviettoonne, kysy myyntipalvelustamme vapaita päivämääriä, sekä hintaa yksityistilaisuudelle!

 

Varaukset: [email protected] / Puh. 040 8453774

Lämpimästi tervetuloa viihtymään!

Kullanhuuhdonta Santamus ravintola Rovaniemella