Santamus Sauna Experience for private events and groups Rovaniemi Lapland FinlandSantamus Sauna Experience for private events and groups Rovaniemi Lapland Finland

Santamuksen saunaelämys ryhmille ja yksityistilaisuuksiin

Voit varata ryhmällesi Santamuksen saunaelämyksen osaksi yksityistilaisuutta.

Santamuksen saunaosaston tunnelma syntyy ravintolan tapaan kelosta, luonnonkivestä, takassa räiskyvästä tulesta ja kynttilöiden lempeästä valosta. Saunaosastoon kuuluu suihkuhuoneen ja saunan lisäksi takkahuone rentoa oleskelua varten. Halutessanne voitte viettää koko illan rennosti saunaosastolla, ja tilata sinne myös juomia ja pikkupurtavaa.

Santamus Sauna Experience for private events and groups Rovaniemi Lapland Finland

Itse saunan pehmeä valaistus ja valtavasta kiukaasta nouseva lämmin höyry saavat niin mielen kuin ruumiinkin rentoutumaan. Lauteilta löytyy sopiva paikka niin kipakoista kuin lempeämmistäkin löylyistä nauttiville. Suihkuihimme kuuluu jalkakylvyille tarkoitettu matala, Jäämereltä tuodusta kivestä valmistettu allas, jonka kylmä vesi kiihdyttää verenkiertoa ja virkistää kuuman saunan jälkeen.

Santamus Sauna Experience for private events and groups Rovaniemi Lapland Finland

Lisäpalveluna saunailtaan voitte varata ylellisiä hetkiä ulkoporeammeen hierovissa kuplissa. Ammeesta voi ihailla tähtiä ja joskus jopa revontulia samalla kun lämmin vesi ja poreet rentouttavat lihaksia. 

Saunaan mahtuu kerrallaan 12 henkilöä. Saunaosasto saatavilla osaksi yksityistilaisuutta.

Santamus perhejuhla juhlapaikka weddings family gatherings Rovaniemi Lapland Finland